Dordrecht in de oorlog

Een collectie van historische items van de tweede wereldoorlog in Dordrecht.

Aanvullingen voor de collectie. 

Voor de uitbreiding van mijn digitale museum ben ik altijd op zoek naar zaken uit de tweede wereldoorlog. Heeft u nog iets liggen uit de oorlog? Ik neem het graag over ter aanvulling van de collectie. Natuurlijk mag u ook altijd contact opnemen als u vragen heeft over bepaalde zaken die zich nog binnen de familiekringen bevinden. Ik help u graag. 

Op de pagina Andere Zaken- nalatenschap van der Hum vind u een voorbeeld van een nalatenschap dat zijn weg vond naar de collectie. De zaken worden vervolgens netjes gefotografeerd en de bijbehorende informatie wordt er dan bij gezocht. Vervolgens verschijnt het op de website. 

Neemt u gerust contact middels het contactformulier rechts of rechtstreeks via : info@dordrechtindeoorlog.nl
  

©2017-2024 :Https://www.Dordrechtindeoorlog.nl: (Op de content op deze website berust auteursrecht: Deze content mag niet worden gedeeld, gedupliceerd of gepubliceerd zonder nadrukkelijke toestemming van de auteur van deze website. Voor verzoeken hieromtrent kunt u zich richten tot : Info@Dordrechtindeoorlog.nl of kijken op : www.Dordrechtindeoorlog.nl - Gebruiksvoorwaarden websitecontent).


E-mailen
Map
Info